Motoristien rata-ajopäivä 13.7.2023

Tuotenro: 100023
Tuote on tilattavissa vain Autoliiton jäsentunnuksilla. Kirjaudu sisään sivun yläreunasta jäsentunnuksillasi.

Autoliitto järjestää jälleen suositun rata-ajopäivän jäsenilleen Alastarossa. Tästä voit ilmoittautua Motoristien ajovuorolle.

Motoristien ajopäivä pidetään Alastaron moottoriradalla torstaina 13.7.2023 klo 10–15. Osallistuminen Motoristien ajopäivään maksaa 40 €/hlö.

Autoliiton ajopäivä keskittyy rata-ajoon. Rata-ajopäivä sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin kuljettajille.

Osallistujat jaetaan nopeustasojen perusteella ryhmiin, jotta kaikki saavat parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn tilaisuudesta. Moottoripyörillä ajetaan 20 minuutin rupeamia kerrallaan.

Liikennevakuutus on ajoneuvoille pakollinen ja ajovarustus rata-ajoon soveltuva. Ajo tapahtuu omalla vastuulla.

Jos haluat osallistua sekä Motoristien että Autoilijoiden rata-ajopäivään, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen autoliitto (at) autoliitto.fi.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu (huom! vaatii sisäänkirjautumisen jäsentunnuksilla). Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on tilaustiedoissa oikein. Lähetämme sähköpostitse lisätietoja tapahtumasta.

Jos haluat maksaa osallistumismaksun toiselle henkilölle, ilmoita hänen nimensä, jäsennumeronsa sekä sähköpostiosoite ostoskorin kohdassa "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset".

Lisätietoja: autoliitto (at) autoliitto.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi jo nyt, niin mahdut varmasti mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Autoilijoiden rata-ajopäivä 13.7.2023 Autoilijoiden rata-ajopäivä 13.7.2023
40,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Motoristin Suomi
16,90 € / 20,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Tapahtumat ja koulutukset